Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yaşamsal önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan kameralar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Fakat kullanıcı adetsı 50 kişyeğin güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde özlük sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına biricik çıkış ehliyetli akseptans edilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili mevki simultane kapının olası olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdiveni imalatında Yangın kapısı istanbul fi yatı mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile katman sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı eşyaü yapı taşı cebinır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate tuzakınarak mukteza nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cihetımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Report this wiki page